I dette emnet vil du lære om design av interaktive, digitale produkter. I en del av det praktiske arbeidet brukes blant annet Adobe XD til å utvikle app-prototyper.
Studiestart
Mer informasjon om program, timeplaner, pensum, fadderuker og mye mer finner du ved å søke opp ditt studium på studentsidene våre (student.oslomet.no).
Opptakskrav og poeng
For å søke på dette programmet må du
Anbefalte forkunnskaper: Digitale bilder, Digitale prestasjoner og informasjonsarkitektur og Kommunikasjon i digitale medier.
Slik søker du
Du søker på Søknadsweb med studiekode 215 3553.
Søknadsfristen er 15. oktober.
Målgruppe
Studietilbudet er egnet for alle som vil bli bedre til å jobbe med digital visuell produksjon.
Emnet retter seg mot søkere med teknisk-, kunstnerisk- eller kulturbakgrunn som ønsker kompetanse i digital visuell kommunikasjon, som for eksempel informasjonsmedarbeidere, bibliotekarer, kulturarbeidere, lærere i grunnskole og videregående skole, høgskole og universitet, illustratører og kunstnere. Emnet er også nyttig for medierelevant arbeid i offentlig og privat sektor.
Hva lærer du?
Emnet har fokus på visuell design for multimodal, mobil og interaktiv kommunikasjon.
Emnet gir grunnleggende praktisk og teoretisk innføring i utvikling og produksjon av digitale produkter, med vekt på interaktive formidlingsressurser som app-prototyper og animasjon.
Studiets oppbygging
Laster inn programplan, vennligst vent ...
Hvordan foregår undervisningen?
Undervisningen vil foregå på kveldstid en dag i uka. Undervisningen vil være en blanding av fysisk og digital undervisning, men det er mulig å ta studiet heldigitalt for de som vil.
Hva koster det?
Du må betale en semesteravgift (student.oslomet.no).
Du må regne med utgifter til Adobe-pakken.
Kompetanse for kvalitet:
Lærere som ønsker å ta videreutdanning, kan søke om stipend eller vikarmidler via Utdanningsdirektoratet som en del av satsingen Kompetanse for kvalitet (udir.no).
For å søke vikar- eller stipendordning fra Udir for å ta dette studiet, må du registrere søknaden din i søknadssystemet på Udir sine nettsider i perioden 1. februar – 1. mars.
I søknadssystemet velger du «andre studietilbud». «Andre studietilbud» er ordinære videreutdanningstilbud som universiteter og høgskoler tilbyr, men som ikke står i Udirs studiekatalog. Man kan søke om å få de samme betingelsene med vikar- eller stipendordning for å ta «andre studietilbud».
NB! Du må i tillegg søke opptak til studiet direkte til OsloMet innen søknadsfristen som gjelder for studiet. Se informasjon lenger opp på denne nettsiden.
Søknadsprosess og studiested
Faglig ansvarlig
Spørsmål om utdanningen?
- Søknad og opptak
- Kostnader
- Studiested og annen praktisk informasjon