Logoer til clo, oslomet og academic summit på ene siden og et kappet bilde av en modell som poserer med oransje jakke, svart skjørt og høyhalset møsntrete genser.

CLO 3D Academic Summit

Institutt for estetiske fag og Norwegian Fashion Hub inviterer utdanningsinstitusjoner og motebransjen til en 3-dagers Academic Summit i regi av CLO.

Institutt for estetiske fag har i samarbeid med Norwegian Fashion Hub fått midler av Kompetanse Norge til å utvikle et videreutdanningstilbud i digital kompetanse rettet mot tekstil- og motebransjen. Videreutdanningen vil gi kompetanse innen nye digitale prosesser for design og produktutvikling, som 3D-visualisering av et produkt før det skal ut i produksjon. Dette er aktuell kompetanse for fremtidens arbeidsmarked, både nasjonalt og internasjonalt. I videreutdanningen som skal utvikles ved Institutt for estetiske fag, vil det bli arbeidet med CLO 3D, et designprogram som benyttes i design- og produksjonsprosesser.

I forbindelse med utvikling av videreutdanningstilbudet, kommer representanter fra CLO til OsloMet for å holde Academic Summit for utdanningsinstitusjoner og motebransjen.