Dette studiet er for sosionomer som jobber i primær- eller spesialisthelsetjenester, eller ønsker å jobbe innen tjenester med fokus på helserelaterte utfordringer i menneskers hverdagsliv.
Opptakskrav og poeng
For å søke på dette programmet må du ha fullført bachelorgrad i sosialt arbeid eller treårig sosionomutdanning.
Søkere rangeres etter karakterpoeng fra bachelorgraden/utdanningen.
Du får ett tilleggspoeng hvis du er ansatt i sosialfaglig stilling i helsesektoren.
Slik søker du
Du søker på Søknadsweb med studiekode 3744.
Søknadsfristen er 15. oktober.
Hva lærer du?
Gjennom denne videreutdanningen vil du blant annet få kunnskap om sosialfaglig teori og kunnskapsbaserte tilnærminger til psykososiale og helserelaterte utfordringer. Du vil få kunnskap om relevant lovverk, politiske føringer og nasjonale faglige retningslinjer.
Du vil bli i bedre stand til å identifisere og analysere sosialfaglige problemstillinger, og anvende relevant kunnskap i ditt arbeid med helserelaterte utfordringer i menneskers hverdagsliv.
Studiets oppbygging
Laster inn programplan, vennligst vent ...
Hvordan foregår undervisningen?
Studiet foregår på Pilestredet campus i Oslo sentrum. Hvert semester må du møte opp fysisk for to samlinger som varer i tre dager hver. I tillegg vil det være tre separate digitale samlinger som varer i én dag hver.
Undervisningen omfatter en kombinasjon av forelesninger, seminarundervisning og ulike studentaktive læringsformer med både individuelt arbeid, gruppearbeid og presentasjoner. I tillegg kreves det noe selvstudium og aktivitet i den digitale læringsplattformen.
Undervisningsdatoer
Undervisningsdatoer publiseres i midten av november.
Hva koster det?
Har du noen spørsmål?
Kontakt Team for etterutdanning, videreutdanning og oppdragsundervisning ved Fakultet for samfunnsvitenskap: Send oss e-post.