Fagområder
Emner
Naturfagdidaktikk Næringsmiddelteknologi Næringsmiddelkvalitet Pedagogisk vertøy Matglede Food literacy
Forskningsgrupper
Publikasjoner og forskningsresultater
Vitenskapelige publikasjoner
Tuset, Elly Herikstad
(2024).
Barns deltagelse i mataktiviteter og motivasjon til å smake og bruke matord basert på barnehagelærerstudenters praksisoppgave.
Nordisk barnehageforskning.
https://doi.org/10.23865/nbf.v21.498
Syed, Bushra Fatima
;
Tuset, Elly Herikstad
(2021).
Engasjement for matfaglig arbeid hos pedagogisk ledelse
i mangfoldige bybarnehager.
Jørgensen-Vittersø, Kari Anne; Vik, Unni (Red.).
Barn i by . s. 155-169.
Universitetsforlaget.
https://www.universitetsforlaget.no/barn-i-by
Tuset, Elly Herikstad (2018). A tasting plate - the aesthetic experience of food in early childhood education and care institutions. Haugen, Torgeir; Skjerdingstad, Kjell Ivar (Red.). Children and Young People, Aesthetics and Special Needs. An Interdisciplinary Approach. s. 325-360. Vidarforlaget AS.