English version
Daniel Bødtker-Lund

Daniel Bødtker-Lund

Fagområder

Vitenskapsdisipliner

Pedagogiske fag   Ernæring

Emner

Produktutvikling   Entreprenørskap   Kosthold   Mat og helse   Yrkesfaglærerutdanning   Yrkesfag   Sensorikk   Matteknologi   Restaurant- og matfag   Yrkesdifferensiering

Vitenskapelige publikasjoner

Bødtker-Lund, Daniel ; Dæhlen, Marianne ; Fooladi, Erik Cyrus (2024). Hvem er herre over smaken? Unge kokkeelevers opplevelse av smak. Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis.
https://doi.org/10.23865/up.v18.6054

Bødtker-Lund, Daniel ; Hansen, Kari; Haaland, Grete ; Vagle, Inger (2017). Endringsbehov i norsk yrkesopplæring? - Elevers, lærlingers og yrkesfaglærere erfaringer med yrkesopplæring i Vg1. 33 s. Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling. Vol. 2.
https://doi.org/10.7577/sjvd.2577

Myhrstad, Mari Charlotte ; Narverud, Ingunn; Telle, Vibeke Helen ; Karhu, Toni; Bødtker-Lund, Daniel ; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie (2011). Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women. 10 s. British Journal of Nutrition. Vol. 106.
https://doi.org/10.1017/S0007114511002510

Myhrstad, Mari ; Narverud, Ingunn; Telle-Hansen, Vibeke Helen ; Karhu, Toni; Bødtker-Lund, Daniel ; Herzig, Karl-Heinz; Makinen, Markus; Halvorsen, Bente; Retterstøl, Kjetil; Kirkhus, Bente; Granlund, Linda; Holven, Kirsten Bjørklund; Ulven, Stine Marie (2011). Effect of the fat composition of a single high-fat meal on inflammatory markers in healthy young women. 10 s. British Journal of Nutrition. Vol. 106.
https://doi.org/10.1017/S0007114511002510



Publikasjonslisten er hentet ut av Cristin. Listen kan være ufullstendig